Vijesti

Predstavljena je Škoda Fabia Monte Carlo

Škoda Fabia Monte Carlo ima sportski izgled i bogatu opremu, a dostupna je sa svim pogonskim motorima

Ovu varijanta ima mat crnu masku motora, sportski branik, krovni spojler…

Tu su i aluminijski naplatci od 16 do 18 inča, a dva modela su ekskluzivna za ovaj paket opreme. Pozadi se još mogu primijetiti i crni natpisi, a ova iteracija dolazi s osnovnim LED svjetlima, dok su Full LED svjetla u opciji. Serijska su i prednja svjetla za maglu

Fabia Monte Carlo je dostupna sa svim benzinskim motorima u ponudi, pa tako ponuda kreće s trocilindričnim atmosferskim benzincem s 80 KS (5 brzina, 15,5 sekundi od 0 do 100 km/h, 179 km/h maksimalne brzine), a slijedi također trocilindrični jednolitreni motor, ali ovaj put s turbom i 95 KS (5 brzina, 10,6 sekundi od 0 do 100 km/h, 193 km/h maksimalne brzine).

Škoda nudi isti motor i u kombinaciji sa 110 KS, kada serijski dolazi i 6-stepenski ručni mjenjač ili 7-stupanjski DSG (10 sekundi od 0 do 100 km/h (9,9 DSG), 205 km/h maksimalne brzine), dok top model dolazi s 1,5-litrenim četverocilindričnim turbo benzincem koji razvija maksimalnu snagu od 150 KS i dolazi isključivo s DSG automatskim mjenjačem, a koji ubrzava od 0 do 100 km/h za 8 sekundi, dok mu je maksimalna brzina 225 km/h.

 

Škoda fabia monte carlo

Unutrašnjost takođe donosi sportski dojam, a serijska su sportska sjedala, kao i trokraki sportski volan, dok je digitalna instrument ploča ipak dodatna oprema. Tu su i crveni i crni detalji, kao i LED ambijentalno osvjetljenje. Škoda još nije objavila cijene, već će se one znati tek kad Fabia Monte Carlo stigne u prodaju, u drugoj polovici godine.

Pokaži više

Povezane vijesti

Takođe pogledaj
Close
Back to top button