Vijesti

Žetva nagrada za BMW

U glasanju čitalaca koje je proveo njemački časopis za automobile “auto, motor und sport”, dvije trenutne serije modela marke zauzele su prvo mjesto u svojoj kategoriji vozila, a slavljenici su BMW serije 2 Coupé i za BMW serije 5, Slično kao i prošle godine, dodjela je održana u posebnim uslovima zbog aktuelne pandemije.

Armija simpatizera već slavi dva modela…

Ubjedljivo najviše glasova i zasluženi slavljenici su BMW serije 2 Coupé i za BMW serije 5.

Takmičenje “Najbolji automobili” jedno je od najprestižnijih i najtradicionalnijih takmčenja u evropskoj automobilskoj industriji. U 46. izdanju glasanja čitalaca na izbor je bilo 386 aktuelnih modela. Više od 100.000 čitalaca časopisa iskoristilo je priliku da glasa za svoje favorite u dvanaest kategorija vozila te na ukupnoj i uvoznoj ljestvici.

Samo nekoliko tjedana nakon lansiranja na tržište u Njemačkoj, novi BMW serije 2 Coupé nagrađen je titulom “Najbolji automobili” u “Klasi kompaktnih vozila”. 12,7 posto glasova pripalo je novom izdanju sportskog modela s dvoje vrata. Novi BMW serije 2 Coupé impresionirao je čitaoce “auto, motor und sport” svojim dosljedno dinamičnim konceptom vozila.

 

BMW neues Logo

Kontroverzni dizajn, savršeno izbalansirane vozne karakteristike, klasični pogon na zadnje točkove i jedinstvena karakterisika linijskog 6-cilindarskog motora u takmičarskom okruženju garantuje maksimalan užitak u vožnji u premium kompaktnom segmentu, a čitaoci očigledno to jako vole…

Pokaži više

Povezane vijesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Takođe pogledaj
Close
Back to top button